Naujienos
KELIAUKIME IR DRAUGAUKIME

KELIAUKIME IR DRAUGAUKIME

Norime pasidalinti su visais šio puslapio skaitytojais, kuo ypatinga tapo šių metų gruodžio 9 diena, Birštono vaikų lopšelio-darželio ,,Vyturėlis“ darbuotojams. Didelės mūsų direktoriaus Almanto Jakimavičiaus iniciatyvos dėka gruodžio 9 dieną mes išsiruošėme į Pakruojo dvarą, o ten,  tikriausiai jau žinote, yra įkurta  šventiška ,,Kalėdų kosminė stotis“. Iki Pakruojo ilgas kelias ir, kad jis mums neprailgtų, daugiau įspūdžių ir idėjų pasisemtume buvo numatyti dar du svarbūs sustojimai. Pirmasis- Šeduvos miestelis. Mums viskas įdomu ir smalsu,  kadangi  visos kelionės dalyvės vienaip ar kitaip yra susijusios  su  darbu darželyje ir jį lankančiais vaikais, tai mes ir apsilankėme Šeduvos vaikų lopšelyje-darželyje. Ten mus labai  maloniai sutiko šio darželio direktorė Daiva Staškūnienė su kolegėmis ir pasidalijo savo idėjomis, patirtimi, aprodė mums, kaip jie gyvena. Vėliau gerbiama direktorė mus pakvietė aplankyti miesto parką, kuriame vyksta  Senių Besmegenių suvažiavimas. Ir žinokit, jeigu važiuosit į šią pusę būtinai aplankykit  Senius Besmegenius. Kokių jų tik nėra: ,,Dičkis“, ,,Šypsnys“, ,,Trys draugai“, ,,Užsienietis“, ,,Meškų slėnio besmegenis“, ,,Dičkis Padangenis“, ,,Paštininkas Kasparas“, kad  visus net išvardinti sunku. Reikia čia atvykti ir pamatyti. Kokie kūrybingi ir iniciatyvūs šeduviškiai.

Ir kaip galima pravažiuoti pro dar vieną legendą-Šeduvos malūną. Ir čia… mus aplankė Kalėdų Senelis. Išsivaizduojat, jis jau vaikšto po Lietuvą ir lanko visus didelius ir mažus. Kalėdų Senelis mums palinkėjo darbingų, draugiškų, turiningų ateinančių metų ir gražių, prasmingų akimirkų kiekvieną dieną.

Na ir paskutinis mūsų kelionės tikslas-Pakruojo dvaras su savo legendine ,,Kalėdų kosmine stotimi“. Įspūdžių, grožio ir šviesų spindesio neįmanoma nupasakoti. Siūlau visiems šiltai apsirengti, pasiimti vaikus, draugus ir giminaičius ir pamatyti  šį  šventišką stebuklą.

GRAŽIŲ, TURININGŲ, KUPINŲ SVEIKATOS, GERŲ DARBŲ IR MINČIŲ, ARTĖJANČIŲ KALĖDŲ IR NAUJŲJŲ METŲ PROGA, JUMS LINKI BIRŠTONO VAIKŲ LOPŠELIO-DARŽELIO BENDRUOMENĖ.

KELIAUKIME IR DRAUGAUKIME

Vyr. Mokytoja 
Birutė Leonavičiūtė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *