Naujienos
Kviečia „Futboliukas“ – „Judu su „Futbiu“

Kviečia „Futboliukas“ – „Judu su „Futbiu“

Futboliuko kelionė mūsų darželyje prasidėjo sportine pramoga „Judu su „Futbiu“. Kas tas „Futbis?“

Susipažinkime-tai naujasis „Futboliuko“ personažas, kuris pagyvins žaidimą, padarys jį smagesniu, įdomesniu. Projektas suvienijo tris darželio grupes: „Boružėlių“, „Drugelių“, ir „Bitučių“. Pirma užduotis-sukurti savo komandos logotipą panaudojant „Futboliuko“ elementus. Namuose kartu su tėveliais, grupėse, vaikai kūrė logotipus. Vaikų, tėvelių fantazija neišsemiama, jie puikiai įvykdė užduotį. Vienas logotipas „iškeliavo“ į konkursą. Jis lydės mus varžybose, papuoš sienas, plakatus.

 Turime logotipą. Turime personažą „Futbį “. Pats laikas sužinoti kelias taisykles. O taisyklės geriausiai įsimenamos per praktines užduotis. Pirmoji „Futbio“ pamokėlė – kamuolio varymas.

 Ar išmokome šią pamokėlę varydami kamuolį išorine, vidine, priekine pėdos dalimi? Ar sunku išlaviruoti tarp dviejų virvių , ar kamuolį sunku sulaikyti kai jis „nepaklusniai“ rieda pirmyn?!

Atsakymų būta įvairių – „Aš jau moku“, „Man pavyko sustabdyti  kamuolį “, „Aš kamuolio nepaliečiau rankomis“. Tokie pirmieji, bet nepaskutiniai vaikų įspūdžiai iš susitikimo su „Futboliuku“.

„Bitučių“ grupės mokytoja, projekto „Futboliukas“ koordinatorė Rosita Ulinskienė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *