Naujienos
Vasario 16-oji darželyje

Vasario 16-oji darželyje

Vasario 16-oji – išskirtinė data valstybės istorijoje, liudijanti Lietuvos laisvės ir nepriklausomybės siekius. Į šventinį rytmetį lopšelio-darželio ugdytiniai rinkosi džiugiai nusiteikę, pasipuošę tautiniais simboliais. Šventę pradėjome iškilmingai giedodami Lietuvos himną.
Direktorius Almantas Jakimavičius pasidalijo mintimis kuo svarbi ši istorinė diena mums visiems. Ši diena – mūsų vienybės, valstybingumo atkūrimo ir išsaugojimo simbolis, neatsiejamas nuo pagarbos savo tautos istorijai ir kiekvienam, kovojusiam už galimybę šiandien laisvai švęsti šį didingą įvykį. Šventinio rytmečio metu skambėjo vaikų atliekamos dainelės, deklamuojami eilėraščiai. Visus sudomino filmuota medžiaga, ataskanti vaikams į klausimą kas tai yra tėvynė.  Tikimės, kad ši šventė palietė vaikų širdeles, skatino domėtis ir didžiuotis sava šalimi.

Dėkojame šventės organizatoriams: meninio ugdymo mokytojai Ritai, kūrybinės grupės pirmininkei Rositai ir komandai už papuoštas darželio erdves šventine tematika. Daivai, Viktorijai, Laimutei už iniciatyvą, organizuojant piešinių parodą, bendruomenei už buvimą kartu.

 Gražių šventinių akimirkų miesto renginiuos!

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui
Laima Jusienė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *